Pablo Iglesias ha estat reelegit secretari general de Podemos en el marc de la Tercera Assemblea Ciutadana de la formació en rebre un 92,2 per cent dels suports dels inscrits que han participat en la votació.

En concret, la llista 'Un Podemos Contigo' que encapçala el vicepresident del govern espanyol ha obtingut 53.167 vots, el 92,2% dels vots emesos, un total de 59.201 d'inscrits que han exercit el seu dret a vot de manera telemàtica.

"Gràcies a tots els inscrits i inscrites que heu participat en la Tercera Assemblea de Podemos. És un honor rebre el vostre suport. Enhorabona als nous membres del Consell Ciutadà i del Comitè de Garanties. Ens deixarem la pell per continuar demostrant que sí que es pot", ha escrit a Twitter el mateix Iglesias.

L'altre candidat que es presentava a la Secretaria General, Fernando Barredo, s'ha quedat en el 7,8% (4.503 vots). En total, han participat en aquestes votacions telemàtiques 59.201 d'inscrits i inscrites, xifra igual a la registrades en les últimes primàries al Congrés.