El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dijous que manté la seva confiança en el dirigent Íñigo Errejón i que li dona suport per encapçalar la candidatura de la Comunitat de Madrid, i ha anunciat un acord perquè en aquesta llista s'integri el sector 'pablista' que dirigeix el partit a la regió.

Així ho ha explicat en una roda de premsa a la seu del partit morat, en què ha ofert la seva primera reacció a la crisi interna sorgida després de la filtració, "per error", per part de la diputada Carolina Bescansa d'un pla per unir forces amb el secretari d'Anàlisi Política, Íñigo Errejón, i desbancar del lideratge de Podemos a Iglesias, que tots dos han desmentit.

Iglesias ha comparegut precisament acompanyat de Errejón i el líder madrileny de Podemos, Ramon Espinar, als quals ha agraït la seva tasca.

D'aquesta manera, el partit morat pretén tancar la crisis i encarar les eleccions autonòmiques de 2019. "En l'any que queda, no es parlarà més de nosaltres mateixos", ha dit conscient que els votants penalitzen les baralles internes als partits.