El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha demanat aquesta tarda a la militància "estar a l'altura" i no "fer el joc als adversaris". Ho ha fet en una carta enviada a la militància, on ha criticat la campanya de "desprestigi" que diu que està rebent la seva formació. Ha assegurat que el "moment històric i crucial pel futur del país" posa "a prova la nostra maduresa" davant dels que intenten "crear mala maror".

En aquest sentit Iglesias s'ha referit a les dimissions del partit a Madrid, que ha qualificat "d'error", i ha remarcat que no s'ha de "tornar a cometre" i que s'hauran "d'assumir responsabilitats". El líder del partit també ha afirmat que a Podemos "no hi ha ni hi hauria d'haver corrents ni friccions que competeixin pel control dels aparells i dels recursos", ja que creu que això "ens convertiria en un allò que sempre hem combatut: un partit més".

Iglesias ha cridat el partit a "seguir demostrant que la unitat del nostre projecte i la companyonia estan sempre per sobre de les lògiques que podreixen els partits i per sobre les ànimes dels dirigents".