Alexéi Stoliarov, un dels humoristes russos, que va fer una broma política a la ministra de Defensa espanyola, María Dolores de Cospedal, ha manifestat al programa Versió RAC1, que la seva impressió és que "no és gaire llesta". "S'ho va creure del tot", ha afegit.

Segons Stoliarov, Cospedal estava molt interessada en la informació que hi havia un 50% d’espies russos a Barcelona, "però l’importava encara més saber si Puigdemont era un espia del KGB". "No hi ha dubte que s’ho va creure tot", ha insistit.

L'humorista ha confirmat que el president espanyol, Mariano Rajoy, volia reunir-se amb ells, després que Cospedal l'informés. "Després de la primera conversa, van passar 15 minuts i ens va tornar a trucar. I ens va dir que havia parlat amb el primer ministre, que li havia transmès la informació i que estava molt interessat a veure’ns en persona al cap de tres dies", ha apuntat.

Stoliarov ha explicat com van contactar per parlar amb la ministra. "Ens vam posar en contacte amb la seva oficina de protocol i vam pactar una hora per trucar-nos i parlar. Ens va portar un dia de feina. La seva oficina volia saber qui érem i vam dir que érem de l’oficina del ministre de Defensa de Letònia i ens van creure. Vam parlar unes cinc vegades amb ells durant el dia", ha dit.

També van intentar fer la broma amb Rajoy i amb el president Carles Puigdemont, però en aquest cas la trucada no va prosperar.