Hazte Oír hi torna. Després d'impulsar una caravana de vehicles a Madrid durant les protestes a la seu del PSOE, ara segueix i treu a passejar un autobús amb la imatge de Pedro Sánchez caracteritzat d'Adolf Hitler. L'organització d'extrema dreta s'ha fet coneguda pels seus autobusos decorats amb missatges antifeministes i trànsfobs, entre altres. Ara, s'han sumat a l'ofensiva espanyolista contra l'amnistia i la investidura de Sánchez i ho fa amb la seva arma estrella: els autobusos i caravanes per difondre el seu missatge. En aquest cas, a més, la imatge va acompanyada del missatge: "Sánchez dictador. Pedro Sánchez odia Espanya". 

🔴 Debat d'investidura de Pedro Sánchez, DIRECTE | Última hora a Madrid i al Congrés dels Diputats

És el segon cop que decoren alguns vehicles en contra de l'amnistia. La primera vegada va impulsar una sèrie de furgonetes revestides amb pantalles led on es concatenaven missatges pràcticament iguals que els que vesteixen el gran autobús que l'entitat d'extrema dreta ha flotat aquest dimecres, primer dia de la investidura. 

Des de fa hores, a través de les seves xarxes, Hazte Oír ha fet una crida a conductors de tractors, camions i autobusos de tot l'Estat espanyol perquè es desplacin a Madrid demà, dijous 16 de novembre. Si no hi ha imprevistos s'espera que sigui aleshores quan Pedro Sánchez sigui investit. 

El Congrés, sota gran vigilància policial

El Congrés dels Diputats ha quedat blindat des d'aquest dimecres amb 1.600 agents de la Policia Nacional, la majoria de seguretat ciutadana de les Unitats d'Intervenció Policial (UIP), amb motiu de la sessió d'investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern, que se celebra en un moment de tensió per les concentracions a la seu del PSOE a Ferraz i altres punts en protesta per la llei d'amnistia.

El dispositiu de seguretat al voltant del Congrés el formaran principalment "entre 1.300 i 1.400 agents de seguretat ciutadana". El Ministeri de l'Interior ha elevat la xifra a 1.600 efectius, incloent-hi especialistes d'informació, subsol o guies canins, entre d'altres. Des d'Interior s'apunta que el dispositiu és similar al d'altres ocasions. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!