#YoVoy i #YoNoVoy. Aquestes dues etiquetes estan competint a Twitter per veure quina de les dues triomfa més entre els usuaris. Aquests la fan servir per fer públic si aniran o no a la manifestació contra el president espanyol, Pedro Sánchez, que té lloc aquest diumenge a Madrid.

En poques hores la plana política del PP, Ciutadans i Vox s'ha encarregat de fer saber que es traslladaran a Madrid per manifestar-se contra les suposades cessions de Pedro Sánchez a Catalunya. La xarxa ha volgut fer el mateix.

Ara com ara guanya l'etiqueta #YoNoVoy, que s'ha compartit 900 vegades per hora; #YoVoy, en canvi, 183. De fet, #YoNoVoy va ser trending topic aquest dijous i avui continua triomfant:

Yo no voy mapa Espanya

Mapa de les tendències a la xarxa

La diputada del PSC Esther Niubó ha anunciat que ella no hi anirà, i això que aquest matí la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha fet una crida perquè "els socialistes vagin a la manifestació de Madrid contra Sánchez".

El PSC ha "animat" a respondre "unes preguntetes" a tots aquells que comparteixen el hashtag indicant que aniran a Madrid: 

El dirigent d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, no hi anirà perquè creu que el que trenca Espanya és "el missatge bèl·lic i hostil de les tres dretes".  

Pel que fa a l'etiqueta dels que sí que aniran a la manifestació hi ha el periodista Francisco Marhuenda, que subratlla que hi anirà per dir "No a la humiliació d'Espanya".

El Partit Popular ha compartit l'etiqueta amb les declaracions de Pablo Casado en què exposa que "la millor moció de censura contra Sánchez és anar a la concentració de diumenge".