La Guàrdia Civil ha entrat aquest divendres en dues empreses gràfiques de Sant Feliu de Llobregat i l'Hospitalet del Llobregat amb la intenció de trobar documents relacionats amb el referèndum de l'1-O. Es tracta d'Artyplan, situada al carrer Agricultura de Sant Feliu, i Marc Martí, al carrer Motors de l'Hospitalet.

S'ha fet una crida a la població perquè vagi als llocs dels registres. ERC de Molins ha demanat a tothom que acudeixi al lloc del registre per a manifestar-s'hi en contra a través de Twitter. Gràcies a aquesta i altres crides, desenes de persones han acudit a donar el seu suport a Artyplan.

La Guàrdia Civil ha estat patrullant aquest matí als voltants d'un recinte industrial del polígon El Pla de Sant Feliu de Llobregat on hi ha diverses impremtes i els agents han inspeccionat la càrrega d'almenys una furgoneta.

La presència de la Guàrdia Civil en aquesta zona va començar ahir a la tarda quan dues patrulles es van instal·lar a les entrades al recinte industrial i van aturar alguns cotxes.

Durant la nit hi ha hagut presència d'agents de paisà i aquest divendres al matí hi torna a haver una patrulla que circula al voltant del recinte industrial i que poc després de les 8 hores ha parat una furgoneta que sortia de la zona de les impremtes per inspeccionar-ne l'interior.