La Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) assegura que Mariano Rajoy va guanyar les eleccions de 2011 després de pagar una campanya electoral a través d'una xarxa de factures falses. Segons publica El Confidencial, el PP hauria canalitzat les despeses de campanya  amb aquesta xarxa de factures que hauria permés a Rajoy obtenir més diners que el que s'autoritza legalment per una campanya

Un informe de la Guàrdia Civil al que ha tingut accés El Confidencial, mostra irregularitats comeses pel PP madrileny a les autonòmiques i municipals de 2011 i, a partir d'aquí, la UCO va ampliar la seva investigació fins a les generals de 2011.

Segons el document, el PP s'hauria preocupat d'amagar i camuflar el finançament de la campanya amb diners de comptes de funcionament ordinari; una activitat prohibida ja que la llei obliga als partits a habilitar un compte específic per abonar totes les contractacions i serveis relacionats amb unes eleccions. 

En total, segons aquests documents que el PP es va ocupar de camuflar, l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy s'hauria presentat a les eleccions generals de 2011 amb uns 250.000 euros abonats amb factures falses o bé sense declarar.

Fins ara, les diligències del cas Púnica (on s'ha arxivat aquest informe sobre la campanya de 2011) s'havien centrat en les eleccions espanyoles de 2008 i les municipals i autonòmiques de 2007 i 2011. Com recorda el citat mitjà, a les generals de 2008 el PP ja va aportar 685.000 euros per la campanya de forma il·lícita.