L'alcalde d'Igualada ha denunciat que la Guàrdia Civil ha escorcollat l'empresa d'embalatge d'Òdena, Innova Pack, en busca de material relacionat amb el referèndum. L'escorcoll ha durat molt poca estona perquè els agents no han trobat material. 

Tot i que la diputada Alba Vergés ha fet una crida als ciutadans perquè anessin a l'empresa a denunciar els fets, no ha donat gaire temps i són pocs els que s'hi han pogut apropar.

Al cap de pocs minuts de fer-se pública la notícia, un treballador de l'empresa ha explicat a RAC1 que tot es tracta d'un error. Ha assegurat que un dia van omplir una caixa de cartró, un dels productes que es fabrica a Innova Pack, de paperetes per fer una broma. La fotografia la van passar en un grup de Whatsapp i finalment va acabar en mans de la policia. 

Per la seva banda, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha exposat a Catalunya Ràdio, que la Guàrdia Civil estava buscant urnes de cartró i que "per això s'han personat a la seu de l'empresa sense ordre judicial".

La Guàrdia Civil ha arribat amb deu agents i cotxes no logotipats, ha accedit a l'empresa sense cap ordre judicial i ha comunicat que volien fer un registre. Els responsables de l'empresa, que han permès l'entrada, els han assegurat que no han fet cap feina pel referèndum però, tot i així, els agents han obert igualment tots els paquets.