El candidat a les eleccions municipals de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, ha rebutjat la crida que ha fet el president de la Generalitat, Quim Torra, a la unitat per guanyar l'Ajuntament de Barcelona i les eleccions europees.

Torra s'ha expressat d'aquesta manera durant el congrés constituent de la Crida que s'ha celebrat aquest dissabte i Graupera ha considerat que ja hi va haver temps per "treballar per una unitat que no diluís la pluralitat".

El candidat a l'alcaldia de Barcelona, ha apuntat que "ja és tard per comprar-vos un moviment de base" i ha acusat el president de fer "una crida buida a la unitat" i de copiar "de forma maldestre les idees creatives".

Graupera ha seguit fent retrets al president de la Generalitat i li ha assegurat que "aquesta crida buida a la unitat" mai tindrà el suport d'ERC ni de la seva candidatura. Grapera creu que "només serveix per a bastir un argument electoral que acompanyi l'estratègia d'apel·lar a la pena".

Finalment, el líder de Barcelona és Capital ha instat Quim Torra a "deixar d'encobrir les lluites intestines dels partits i explicar la veritat a la gent". Graupera està convençut que això sí que ajudaria a "fer un servei de país per una generació".