El filòsof Jordi Graupera ha assegurat en un fil a Twitter que no entén per què es queixa el president del Parlament, Roger Torrent, per l'espionatge. Graupera ha relacionat l'espionatge amb la investidura de Pedro Sánchez i l'abstenció d'ERC que el va fer president.

"Si uns paios estan disposats a espiar al President del Parlament, sembla clar que el partit del President del Parlament ha d'intentar que aquests paios no tinguin les eines per espiar-lo", ha piulat.

Graupera ha escrit aquests missatges l'endemà que es fes públic que Torrent va ser víctima d'espionatge per part del programa Pegasus, el qual permet a l'agressor sentir converses, llegir missatges, accedir al disc dur, fer captures de pantalla, revisar l'historial de navegació i activar la càmera i el micròfon del mòbil.

Graupera ha seguit assegurant que Torrent s'ha fet el "tonto" i li ha recordat que si vol proposar una moció de censura no tindria prou suport per a fer-ho. "T'has fet tant el tonto que vius dins la gàbia de la teva tonteria", ha sentenciat el filòsof.

De la mateixa manera, Graupera ha criticat que ERC s'hagi esforçat "en dir que el PSO no és el PP, que ara no tens eines per dir la veritat: que és irrellevant perquè és un conflicte nacional i poca cosa més".

Finalment, el que va ser candidat a l'alcaldia de Barcelona, ha conclòs que "una política que es faci seva la idea que tot és conflicte no pot pactar amb els poders fàctics de Barcelona per obtenir els recursos i salaris de la Generalitat".