La taula de partits per abordar com han de ser les eleccions previstes per al 14-F se celebrarà aquest divendres a les 12 hores al Parlament, segons ha pogut saber l'ACN. La convocatòria formal s'ha fet per part del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, d'acord amb el president del Parlament, Roger Torrent.

Segueix en directe tota l'actualitat sobre el coronavirus (Covid-19).

De fet, Torrent serà qui presidirà la reunió de constitució en què està previst que el Govern expliqui als grups parlamentaris la logística del procés electoral. Els grups i subgrups parlamentaris ja han estat convocats. De moment, el Procicat ha aprovat un document sobre el 14-F que preveu que els locals electorals siguin prioritàriament espais com pavellons, en comptes d'escoles.

Així doncs, l'Executiu accedeix finalment a una petició que tots els grups de l'oposició estaven demanant des de feia setmanes. Sobre la taula hi haurà propostes com allargar la durada de les eleccions dos dies, el foment del vot per correu o la possibilitat del vot telemàtic.