L'exconseller i exdiputat de Junts pel Sí Germà Gordó ha intervingut aquest dijous per primer cop en condició de diputat no adscrit. 

Germà Gordó va deixar de formar part de Junts pel Sí després que tots els grups parlamentaris li demanessin que entregués l'acta de diputat per estar investigat pel cas del 3% sobre el suposat cobrament de comissions per part de Convergència. 

Gordó ha intervingut durant el debat sobre les polítiques de suport a les famílies nombroses, generat a causa d'una moció presentada pel PP català. Després de les intervencions de tots els grups, Gordó ha demanat la paraula i ha deixat palès el seu suport a la proposta dels populars, al·legant que les famílies nombroses contribueixen a la societat i són un col·lectiu en risc en situacions de crisi. 

D'aquesta manera, el diputat també ha marcat distàncies amb el seu anterior grup, Junts pel Sí. Gordó ha votat a favor de tots els punts de la moció del PP excepte el que feia referència a la posada en marxa d'un institut català de la família i una altre que pretenia facilitar l'adquisició d'habitatge a famílies nombroses.