Germà Gordó i el 3% tornen aquest dijous a primera plana. L'exdiputat de Junts pel Sí, exconseller de Justícia i exsecretari del Govern d'Artur Mas, declara al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com a investigat. 

Germà Gordó està investigat per la seva suposada participació en la trama de comissions il·legals de Convergència Democràtica de Catalunya que investiga un jutge del Vendrell. El cas ha saltat al TSJC perquè Gordó és diputat i, per tant, aforat. Per aquest motiu, la investigació de l'exconseller i exsecretari del Govern forma part d'una peça separada.

Una peça que tot just començarà a partir de la declaració de Gordó, després d'un any d'investigació al jutjat del Vendrell.

La declaració, que s'havia de fer el mes de juliol, es va ajornar per motius de salut de l'advocat Cristóbal Martell que representa Germà Gordó. I just el dia abans el jutge va ordenar a la Guàrdia Civil que recollís informació diversa al Parlament, el CTTI, la Generalitat i la Conselleria de Justícia, vinculada amb la gestió de Gordó quan era titular del departament i secretari de l'anterior Govern de la Generalitat presidit per Artur Mas.  

Abans de Gordó hi ha prevista la declaració d'una testimoni, que segons indiquen fonts judicials, no és cap càrrec públic.

L'extresorer de CDC, Andreu Viloca, que està previst que declari com a testimoni encara no té data fixada.  El magistrat Carlos Ramos vol contrastar les dades que pugui aportar Gordó. Ramos també va suspendre el mes de juliol aquesta compareixença perquè sense la declaració de l'acusat, la citació del testimoni "no té cap sentit mantenir-la".