L'economista Gay de Liébana ha afirmat a la COPE que la cancel·lació del Mobile s'ha degut també a un posicionament de les empreses tecnològiques en contra de la decisió del govern espanyol d'aprovar la taxa Google. "Em fa la impressió que aquí no hi ha només el coronavirus sinó també el virus de la taxa Google", ha indicat.

Gay de Liébana considera evident que s'ha produit una reacció d'aquestes marques contra la política del govern de Pedro Sánchez, i ha recordat que a Amsterdam no s'ha suspès la fira tecnològica que se celebra a aquesta ciutat. "Han dit si m'apreteu, us deixo", ha apuntat.

"A mi em sorprèn que tres expositors que ara mateix són a Amsterdam -Cisco, Sony i Intel- són a la capital holandesa i no a Barcelona. Aquí hi ha hagut una concurrència de no-assistència de les empreses tecnològiques", ha insistit. Segons l'economista, cal tenir en compte que les empreses tecnològiques són les que es veuran gravades per la taxa Google. 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat