La campanya Free Forcadell, que té per objectiu visibilitzar la presidenta Carme Forcadell i reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, naixerà amb un gran acte a Sabadell el proper dissabte 21 de juliol a les 19 hores a la Plaça del Doctor Robert. L’acte comptarà amb les actuacions de diversos artistes i els parlaments de representants polítics del país.

A l’acte hi intervindran el president del Parlament, Roger Torrent, i els exdiputats Lluís M. Corominas, Anna Simó, Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachín, així com una representació política i social de Sabadell, començant pel seu alcalde, Matíes Serracant (Crida per Sabadell), el tinent d’alcalde, Juli Fernández (ERC), la regidora Marisol Martínez (Guanyem), Ramon Vidal (Podem) i un representant del PDECAT. També faran parlaments representants d'Òmnium Cultural, l'ANC i l'ACDC.

També hi actuaran grans noms del món musical com Maria del Mar Bonet, Gossos i Gerard Quintana. També hi haurà Sílvia Bel, Titot, Borja Penalba, Mascarats i Roc Casagran. Els presentadors de l'acte seran, a més, els actors Joel Joan i Anna Sahún, i la periodista Sarai Sarroca.