Charlène Siffre, francesa resident a Barcelona, ha esclatat al Youtube amb un contundent vídeo, perquè el govern espanyol encara no ha pagat res al seu company per l'ERTE en el qual va entrar el 15 de març. Ha titulat el vídeo significativament "3 mesos sense ingressos", i la conclusió és sagnant i de to independentista: "Espanya ens ha abandonat".

"Això no és digne d'un país que forma part de la UE. No es pot comptar amb el govern: els espanyols pensen que són uns lladres", assenyala Siffre, que ha decidit fer una protesta pública aprofitant que el seu canal de Ypoutube té un seguiment de 23.000 persones, segons ha avançat Equinox Radio. 

La francesa es queixa que l'administració espanyola ha desaparegut del mapa, i que no els ingressa ni un duro, sense cap explicació. "No és una broma de mal gust però s'hi assembla. Ric per no plorar, i no és una situació fàcil de viure. Estem dels nervis", afegeix.

Siffre han trucat a l'administració i ha enviat correus electrònics, i ha indicat que han demanat ajuda per poder pagar el lloguer, el gas i l'electricitat, però no han rebut tampoc resposta.