Joaquim Forn s'ha mantingut ferm en les seves conviccions davant el jutge Pablo Llarena en la declaració indagatòria que fa avui al Tribunal Suprem. Amb tot, ha dit a Llarena que ha hagut de renunciar a la seva carrera política.

Forn va renunciar a l'acta de diputat i en la darrera declaració que va fer al Tribunal Suprem per demanar la seva posada en llibertat, va exposar al magistrat que renunciava a la política i que si sortia d'Estremera tindria una nova ocupació laboral.

El conseller d'Interior, Joaquim Forn, a la presó des del passat 2 de novembre, ha tornat a reiterar que en cap moment hi va haver violència i la seva voluntat i l'acatament a l'aplicació pel Govern de l'article 155 de la Constitució.

Forn ha demanat també sortir en llibertat provisional per poder treballar i preparar millor la seva defensa.

El conseller d'interior ha estat mitja hora declarant i només ha respost a les preguntes del seu advocat. Joaquim Forn ha declarat avui amb nou advocat. A partir d'ara Xavier Melero, que porta la defensa de pràcticament tots els processats del PDeCAT, assumeix també Forn després de la renúncia de Daniel Pérez-Esqué, fins ara al bufet de Cristóbal Martell.