L'illa de Formentera s'ha convertit en l'únic indret de l'Estat lliure de covid. L'únic pacient amb covid de Formentera, que havia tingut símptomes lleus, ha rebut avui l'alta mèdica, de manera que l'illa pitiüsa ha quedat sense cap cas actiu de coronavirus.

El pacient es trobava sota seguiment d'Atenció Primària, segons ha informat l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera aquest dimecres en una nota.

En les últimes hores s'han registrat a les Pitiüses 12 nous contagis, tots ells a Eivissa, i també s'han donat 37 altes, 3 d'elles de pacients hospitalitzats a les unitats covid de l'Hospital Can Misses. La xifra de pacients actius baixa fins als 349 casos, dels quals 27 estan hospitalitzats, cinc d'ells a l'UCI.

D'altra banda, 322 persones reben seguiment domiciliari a Eivissa per part dels equips d'Atenció Primària pel seu estat lleu o asimptomàtic, 21 menys que ahir.

Finalment, segueix retrocedint el nombre de professionals en vigilància activa, que passa de 23 a 21, dels quals 5 són positius, un treballador menys que en l'últim recompte.