L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell fa avui, dimarts 29 de maig, 63 anys i moltes persones han dedicat uns minuts a escriure algunes paraules a les xarxes per desitjar-li un bon aniversari, tot i estar presa a Alcalá Meco. El president, Quim Torra, ha estat dels primers en fer-ho, es va avançar i va llençar una piulada ahir al vespre agraint la seva "lluita i fidelitat al poble de Catalunya" i enviant-li una forta abraçada.

També es va precipitar a felicitar-la el diputat republicà Gabriel Rufián qui remarcava que Forcadell és una "digna Presidenta del Parlament empresonada en la indigna Alcalá Meco", on resideix des de fa 68 dies. 

El president a l'exili Carles Puigdemont, ha estat dels més matiners per felicitar Forcadell: "Per molts anys, Molt Honorable Presidenta. Que tots els que hagin de venir sigui en llibertat!". 

Fins i tot, partits polítics com PDeCat i ERC també han volgut dedicar-li unes paraules. Tots dos indignats perquè faci anys "entre reixes", on està "injustament presa". 

 A més, d'altres usuaris de Twitter han volgut expressar els seus pensaments sobre Forcadell passant el seu aniversari a Alcalá Meco.