La Fiscalia de Zamora ha demanat absoldre l'exportaveu del Partit Popular al Congrés dels Diputats, Cayetana Álvarez de Toledo, que havia estat demandada per danys a l'honor pel pare de l'exvicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, en haver-lo titllat de "terrorista". Després del judici, Álvarez de Toledo s'ha reafirmat en les declaracions que va fer en una entrevista al diari ABC publicada fa dos anys, en què afirmava que Pablo Iglesias era "fill d'un terrorista" perquè el seu pare havia sigut militant del Front Revolucionari Antifeixista i Patriota (FRAP), i ha tornat a repetir que "el FRAP és una organització terrorista". 

Cayetana Álvarez de Toledo es reafirma en les seves declaracions

Francisco Javier Iglesias, pare de Pablo Iglesias, havia demandat l'exportaveu popular i li reclamava una indemnització de 18.000 euros per danys a l'honor. El fiscal ha decidit desestimar la demanda, segons ha confirmat Álvarez de Toledo en sortir del judici, que s'ha celebrat a porta tancada. La demandada ha estat l'única que ha fet declaracions als mitjans, durant les quals ha reiterat que "el FRAP és una organització terrorista" i que si se l'arribés a condemnar per aquesta demanda seria "una forma de legitimar el FRAP, perquè seria dir que el FRAP no va ser una organització terrorista".  

En aquest sentit, Álvarez de Toledo considera evident que "es pot titllar de terrorista una persona va militar en una organització terrorista sense atemptar contra l'honor de ningú", i fins i tot ha fet broma assegurant que anava al judici per "declarar que la Terra és rodona".

La popular considera provat que el pare d'Iglesias va pertànyer al comitè constitutiu del FRAP i ha assenyalat que tant ell com el seu fill ho havien reconegut en diverses ocasions. Ha destacat un article amb motiu de la mort de Santiago Carrillo en què l'exlíder de Podem va afirmar "cregui'm si li dic que això és difícil de creure quan un és fill d'un militant del FRAP". També ha apuntat a una entrevista amb el diari Público on Iglesias va fer una afirmació similar. A aquest respecte, Álvarez de Toledo s'ha mostrat sorpresa perquè assegura que, durant el judici, els Iglesias han afirmat que aquest tipus de declaracions "eren bromes familiars", o que l'entrevista al diari Público contenia errors que no s'havien corregit. "L'orgull fraper és incompatible amb l'honor vulnerat", ha reblat la diputada. 

Iglesias pare ja va guanyar una demanda per vulnerar el seu dret a l'honor contra el periodista i eurodiputat de Vox Hermann Tertsch,  que l'havia relacionat amb l'assassinat d'un policia en mans del FRAP el 1973. El condemnat va ser obligat a abonar-li 15.000 euros i a fer públic el contingut de la condemna en el seu compte de Twitter.