Les filles de Joaquim Forn i Jordi Turull estan decebudes amb la manca d'unitat i el debat sobre l'amnistia. Laura Turull ha qualificat la llei d'amnistia de "bomba de fum", perquè tots els partits en parlen però cap ha presentat una proposta. Per Elisabet Forn, l'amnistia seria una solució, però accepten l'indult com a mesura pràctica per sortir de la presó: "Jo el que vull per sobre de tot és que el meu pare surti de la presó". 

Totes dues han fet aquestes declaracions en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio de Laura Rosel el dia en què fa tres anys que l'Audiència Nacional va dictar la presó preventiva per a tots els presos polítics. 

"Em sembla súper bé impulsar una llei d'amnistia perquè crec que és el que s'ha de fer. Però si ningú està treballant en ella, de què serveix dir-ho", ha dit Laura Turull.

Elisabet Forn i Laura Turull s'han mostrat dures amb els partits independentistes i la manca d'unitat. "Ens molesta que s'intenti vendre que s'està lluitant per la unitat. De cara a la tele queda molt bé, però després no es fa res per anar units", diu Laura Turull, mentre Bet Forn la talla: "Ni per aconseguir que surtin. Jo vull que el meu pare surti de la presó i no veig que s'estigui treballant per aconseguir que això passi, i això és el que més em decep".

També, han denunciat la utilització que s'ha fet en alguns casos dels presos polítics i la manca d'acció per ajudar-los a sortir de la presó: "Hi ha coses que no entenc. Tenim la sensació que se'ls utilitza. Se'ls utilitza. Són com el comodí. Quan no se sap què dir, se'ls utilitza per posar excuses de moltes coses".

La Covid ha acabat de complicar la situació. I ara les mesures excepcionals, també. Amb el tancament perimetral no saben quan podran visitar els seus pares a la presó. "Ells són molt forts. Van assumint tot el que els hi ve, però la situació és dura", han conclòs.