Text d'actualització en aplicació en virtut de l'article 86 de la Llei de Protecció de Dades, referent al dret a l'actualització d'informacions en mitjans de comunicació digitals:​

La interessada o qui diu ser el seu advocat han remès al mitjà digital Providència dictada pel Jutjat d'Instrucció núm. 12 de Barcelona a les Prèvies 1035/2022 mitjançant la que es deixa sense efecte l'ordre de recerca, detenció i presentació, en haver facilitat el mateix domicili. Clara Millet es troba formalment compareguda en la causa davant el jutjat d'Instrucció núm. 12 de Barcelona des del 24 de maig de 2023, i no ha estat condemnada com a partícep a títol lucratiu per cap tribunal.

Clara i Laila Millet, filles de Fèlix Millet —mort el passat 16 de març—, estan il·localitzables pel jutge de Barcelona que les investiga per presumptament ajudar el seu pare a eludir la devolució de l'espoli del Palau de la Música. De moment, no han comparegut voluntàriament en la causa, ni tampoc han servit les vies habituals per trobar-les i així poder citar-les perquè compareguin. Segons explica aquest dimarts ElDiario.es, un dels darrers intents per saber d'elles va ser la personació policial al funeral de Fèlix Millet. Així doncs, el jutge Sergio Escalona, a petició de la Fiscalia Anticorrupció, va oficiar els Mossos d'Esquadra per poder localitzar-les durant el funeral del pare amb l'objectiu de poder lliurar-los en mà la citació com a investigades en el cas. 

Objectiu: localitzar les filles de Millet

La fiscal Anticorrupció Marta Marquina, el dia en què va morir Millet, va demanar a la policia que fes "les gestions necessàries i oportunes" per descobrir el dia i l'hora que es produiria el funeral del saquejador del Palau per si les investigades acudien al comiat del seu pare. Ambdues havien de ser citades perquè compareguessin com a investigades la mateixa setmana de la mort de Millet, concretament, dos dies més tard. El citat diari assegura que els Mossos no les van trobar i, per tant, la citació encara no s'ha pogut fer efectiva. 

El jutge contempla com a un últim recurs dictar una requisitòria perquè Clara i Laila Millet declarin com a investigades si viatgen a Espanya, malgrat que sembla un escenari poc probable. La vida de les germanes Millet va fer un gir de 180 graus l'any 2009, quan el seu pare va ser detingut per l'espoli del Palau, un cas de corrupció que s'ha arrossegat durant més de 12 anys a Catalunya. El 23 de juliol de 2009 a les 10.00 hores, els Mossos d'Esquadra van entrar al Palau de la Música i van trobar factures falsejades, grans quantitats de diners en efectiu i fins i tot lingots d'or. 

Els Millet, del paradís a l'infern

Quan va esclatar el cas Palau, les filles de Millet van marxar de Barcelona a viure a l'estranger. Segons apunta el citat diari, la darrera residència coneguda d'ambdues era a Perth, a Austràlia, i a Madison, als Estats Units. En el moment de la detenció de Millet, la Policia Nacional va descobrir el desviament sistemàtic de fons públics i privats cap a despeses particulars de Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, com ara el servei domèstic, viatges de luxe o el pagament del casament de les dues filles de Millet, que es van celebrar al mateix Palau de la Música. Uns beneficis familiars que l'Agència Tributària va xifrar en 24 milions d'euros, mentre que els auditors de la nova direcció van calcular 35 milions

Millet va fer servir els diners del Palau de la Música per a beneficis personals, per exemple, pagar diverses obres a les residències de les seves filles, com ara reformar la piscina o el degoteig del jardí de Laila Millet, amb un import de 21.419 euros. Els diners espoliats també es van utilitzar per a viatges familiars, com el que van fer els Millet a la Polinèsia l'any 2006, o a Kènia, l'any 2007. Per la seva banda, Clara també va viatjar a les illes Maldives. Un dels exemples més ostentosos d'aquestes despeses personals van ser els de les noces. Les dues germanes Millet es van casar al Palau de la Música, els anys 2000 i 2002, un esdeveniment al qual va assistir tota la classe política i gran part de la burgesia catalana, que va tenir un cost de 164.269,93 euros, quantitat que va pagar el Palau, tot i que Millet va cobrar la meitat de l'import als seus consogres. 

Precisament, per tots aquests beneficis que van obtenir Laila i Clara Millet, estan condemnades com a responsables civils a títol lucratiu de l'espoli. Mesos abans que es fes efectiva la condemna, van comparèixer davant del jutge. En la seva declaració, l'any 2017, Clara va al·legar que "mai li va passar pel cap" que el seu casament es pagués amb fons de la institució. A banda, també es va mostrar contrària a retornar les despeses del banquet: "Que ho reclamin també als convidats, no?", va apuntar ella. En aquell moment, Fèlix Millet també va acusar la premsa d'estar fent una "massacre mediàtica". Amb tot, no és l'única causa per la qual s'investiga les filles, sinó que també els contractes de lloguer amb propietats embargades al seu pare, que, segons els investigadors, els hauria suposat drets d'adquisició preferent en el moment de la subhasta dels domicilis.