La filla de Fèlix Millet, Clara Millet, que va fer el casament al Palau amb diners de la institució, ha declarat avui com a responsable civil a títol lucratiu i ha dit que es va quedar "gelada" quan es va assabentar que el seu casament l'havia pagat el Palau.

"Els pares han tingut diners tota la vida. Mai em vaig plantejar que aquests diners vinguessin del Palau", ha exposat al llarg de la declaració on s'ha mostrat molesta per les informacions que han aparegut al llarg d'aquests darrers 8 anys, fins al punt de qualificar de "massacre" mediàtica el seguiment del cas: "Mediàticament, hi va haver una massacre contra la família descomunal".

Com ha fet la seva mare, Marta Vallès, Clara Millet ha seguit el relat que a casa hi havia diners i patrimoni i per tant ni feia falta robar ni eren estranyes les despeses elevades. "Mai se'm va ocórrer a la vida que aquell casament es pagués amb fons del Palau quan els pares tenien capacitat econòmica".

Sobre el casament al Palau de la Música, Clara Millet s'ha mostrat molesta fins i tot amb el seu pare perquè la va obligar a casar-se al Palau i amb la prioritat de convidar els seus compromisos i no els seus amics: "Aquest casament ha sigut una bomba i al final l'únic que volia era casar-me i el pare va aprofitar l'oportunitat per portar els seus compromisos".

Clara Millet s'ha queixat fins i tot que el seu pare només deixava que tingués dues taules d'amics i que el casament va ser un divendres a la una del migdia. 

La filla petita de Millet ha admès que el seu pare li donava diners en efectiu per ajudar-la a pagar el lloguer.

Sobre els diners que hi havia a la caixa forta del Palau i que Clara Millet es va endur després dels escorcolls, la filla de l'expresident del Palau ha admès que se'ls va endur perquè així li ho va demanar la secretària del seu pare: "La secretària del pare em va dir: 'Clara, abans d’anar-te’n a l’Ametlla et donaré coses personals i un sobre que són diners del pare'. M’ho vaig emportar, vaig arribar a l'Ametlla i els vaig entregar al pare. Mai a la vida em vaig quedar els diners".

"Ens ha canviat la vida"

També ha declarat la filla gran de Millet, Laia Millet, que treballa a l'empresa Bonoima S.L. gestionant les operacions immobiliàries de la família.

Com la seva germana, Laia Millet ha denunciat que se'ls hagi prejutjat i que se'ls hagi posat a tots al mateix sac. El seu marit es va quedar sense feina i han acabat marxant a EE.UU.

En un final de declaració lacrimogen, Laia Millet ha dit: "Hi ha hagut un judici social, i és brutal perquè t'afecta en el dia a dia. El Nadal el passem sols. No és com jo voldria. Les meves filles no estan tenint avis. Sí que ens ha canviat la vida".

Els casaments

Laila i Clara Millet es van casar totes dues al Palau per desig del seu pare.

Clara Millet ho ha explicat amb vehemència i amb cert ressentiment cap al seu pare. "Em vaig emprenyar", ha dit, referint-se al fet que hi havia més convidats per part del seu pare que amics dels nuvis.

Laia Millet ni tan sols sabia que costava el seu vestit de núvia. "Com que no ho pagava, va ser un regal del pare, no m’interessava", ha dit. 

"Mai vaig qüestionar que tingués un nivell de vida còmode perquè vivia dedicat a la feina", ha dit Laia Millet sobre la vida que portava el seu pare.

Laila Millet / ACN