"Deslegitimar el franquisme posa en risc la Corona". Això és el que afirma l'exministre franquista i exdiputat d'Alianza Popular Fernando Suárez en una entrevista a El Mundo. Suárez explica que Franco va ser el propulsor de la Monarquia i que per això, "si es deslegitima el franquisme i es converteix Franco en una figura comparable a la dels grans dictadors sanguinaris de la humanitat", se li està donant una connotació a la Corona que la posa en risc. 

A l'entrevista, Suárez ha criticat els que comparen Franco amb Hitler o Mussolini. Ell subratlla que "Franco va morir al llit, amb un acomiadament popular impressionant". L'exministre franquista troba "incomprensible la ingratitud de la dreta espanyola que no s'atreveix a defensar l'obra històrica de Franco". Segons Suárez, comparar Franco amb Hitler o Mussolini "és una cosa més pròpia de l'esquerra radical".

Durant l'entrevista torna a insistir en el fet que "tot i la legitimitat històrica de la monarquia, Franco va prendre la decisió de restaurar-la". L'exdiputat d'Alianza Popular assegura que "la Corona suposa un patrimoni molt important en l'actualitat".