Noves converses entre el ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz i el cap de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, mostren ara que també van parlar de la falsa acusació de blanqueig de capitals de la qual es va acusar l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias. Va ser en una segona reunió al despatx del ministre a Madrid, el 16 d'octubre de 2014, segons publica avui el diari Público.

En la conversa, De Alfonso reconeix que no té "cap prova, cap, cap" de l'acusació, però alhora afirma que "podria estar implicat" i que no li estranyaria que "l'alcalde hagués tocat diners". Tanmateix, només onze dies després, el diari El Mundo publicava obrint portada: "Investiguen un compte de 12,9 milions de Xavier Trias a Andorra". Trias es va querellar contra el diari i va acabar demostrant que era totalment fals. 

També De Alfonso parla de l'existència d'una presumpta "filla secreta d'Artur Mas" que rebria "un sou de la Generalitat". Però, tot i que també ell mateix assegura que "després va resultar no ser veritat", el cap de l'Oficina Antifrau revela que "jo callo i faig la meva fitxeta".

Els àudios de la conversa