El líder de Cs a Cantàbria, Félix Álvarez, 'Felisuco', ha presentat la seva dimissió com a portaveu autonòmic en no haver reconegut en un comitè del partit que va fer un contracte d'un dia a l'exdiputat Rubén Gómez com a assessor del Parlament.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts del partit, després d'avançar la notícia El Diario Montañés, que han explicat que l'esmentat contracte estava autoritzat per la direcció nacional de Cs i donava una sortida a Gómez després que aquest no aconseguís escó en les últimes eleccions generals, però va ser el mateix interessat el que va decidir renunciar a ell.

Tanmateix, quan en el comitè regional de Cs van preguntar a Álvarez per aquest contracte, ell va negar la seva existència, però va quedar a evidència quan el document es va filtrar i "es va veure que havia mentit", han explicat les mateixes fonts.

Per aquesta raó, i davant de la "pèrdua de confiança" dels seus companys, Álvarez ha pres la decisió de dimitir voluntàriament com a portaveu autonòmic del partit, càrrec que ocupava des de 2017. No obstant això, es mantindrà com a diputat regional del partit a Cantàbria, han precisat les mateixes fonts.

Álvarez no ha fet declaracions sobre això, encara que s'espera que es pronunciï aquest divendres en una roda de premsa que ha convocat el partit a les 11 del matí. Després de la seva renúncia com a líder de Cs a Cantàbria, serà la nova direcció nacional del partit que surti elegida en el Congrés previst per a d'aquí a tres mesos, l'encarregada de nomenar el nou portaveu autonòmic.