El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha refermat la seva negativa a acceptar una llei d’amnistia que serveixi per assegurar la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol en un acte a la ciutat de València, on aquest diumenge ha avisat que el PP "no en passarà ni una" i que "defensaran Espanya" des de la majoria absoluta que tenen al Senat, des del Congrés dels Diputats, des dels ajuntaments i des de les comunitats autònomes i també des de “totes les instàncies judicials”. Feijóo s'ha pronunciat així en un acte a la capital del País Valencià als peus de les Torres de Serrans per "la igualtat de tots els espanyols" i en contra de l'amnistia del 'procés', que se suma als que el PP ja ha celebrat a Madrid, Toledo i Màlaga per criticar els pactes de Pedro Sánchez amb l’independentisme català.

El dirigent popular s'ha preguntat si no hi ha cap socialista que digui "prou" i cregui que cal aturar Pedro Sánchez després d'haver "usurpat la història del PSOE a Espanya", i ha afirmat que si hi ha algun socialista així, que ho demostri "amb fets", perquè si només parlen seran "igual" a Sánchez, "el no-res". A més, ha advertit que Sánchez "haurà de respondre davant les urnes" el "disbarat democràtic sense límits" del que considera com a cessions als partits independentistes catalans. "La seva presidència serà el no-res, però Espanya seguirà i el Partit Socialista serà el no-res", ha augurat després d'acusar Sánchez d'"usurpar la història del PSOE a Espanya".

En un nou míting-concentració organitzat pel PP contra l'amnistia, darrere de les Torres de Serrans de València, Feijóo ha proclamat: "Tornarem a recompondre la història d'Espanya i tornarem a dir que el parèntesi de Pedro Sánchez l'ha tancat el poble espanyol". "Els espanyols de segona no ens quedarem quiets", ha afegit, i ha retret als militants socialistes que avalessin els pactes amb altres partits per a la investidura. El cap dels populars ha intervingut al tancament de l'acte, després dels discursos de l'alcaldessa de València, Maria José Catalá, i el president de la Generalitat, Carlos Mazón, acompanyat de la plana major del partit amb representants com la secretària general, Cuca Gamarra, i la diputada Cayetana Álvarez de Toledo.

La plaça dels Furs i els carrers limítrofs s'han abarrotat de simpatitzants del PP i de persones amb banderes d'Espanya i cartells contra Pedro Sánchez i les seves "cessions" als independentistes, amb uns 20.000 assistents, segons fonts del partit. S'han escoltat crits de 'Llibertat', 'No a l'amnistia', 'Jo soc espanyol', 'Puigdemont a presó' o 'Sánchez traïdor'.