Els amics en el passat d'Isabel Diaz Ayuso no li perdonen que els abandonés. Sobretot el periodista Eduardo García Serrano, famós per pregonar el falangisme a Intereconomía i allà on el conviden. En un recent streaming del canal Los viernes culturales de la Falange, ha recordat com una jove Ayuso aprenent d'ell va canviar de cop i volta quan va ingressar a la militància del Partit Popular. 

Per això, l'extrema dreta considera que Ayuso representa millor que ningú el perfil de traïdora que ha nascut des de casa. La conversa, comença al minut 15, i Serrano detalla l'abans i el després de la seva relació amb la presidenta de la Comunitat de Madrid: "La vaig tenir durant un any i mig a Radio Continental. Era una falangista fins al moll de l'os. A més una falangista furibunda. Em perseguia pels passadissos com un caniche perquè jo li parlés de José Antonio, de Ramiro, d'Eugenio Montes, de David Jato o d'Eugenio Lostau. En fi, arribava a ser un pelet aclaparadora, però un sempre ha tingut vocació didàctica amb les seves flechillas, dic això perquè vaig estar a l'OJE durant molts anys. A Ayuso, li perdo la vista i molts anys després m'entero que està al PP".

És a partir d'aquí on Serrano detecta el canvi. Coincideixen en una tertúlia del Gato al Agua i parlen mentre els estan maquillant: "Llavors s'aixeca molt astorada, com molt violenta, m'agafa pel braç i em diu 'Escolta, Eduardo, que encara que jo estigui al PP, com saps, segueixo sent la mateixa'. I li dic, tranquil·la que no aniré a per tu al debat, jo soc un cavaller i tu una dama, i pels bons temps. Però anys després, ja venia molt crescuda al Gato. I en una tertúlia es comença a posar amb Fernando Paz i amb mi, ja era la mà dreta d'Esperanza Aguirre, anava molt xula. I ens pregunta: Quants escons tenen les idees que defenseu? Zero'. I li contesto, mira Isabel, jo no diré quines idees tenies tu però és una vergonya el que estàs fent perquè fa uns anys estaves més aprop de nosaltres que d'Aguirre, o no és veritat? Es va aixecar plorant de la taula i se'n va anar. Aquests són els desertors, tenen molt poder i segueixen necessitant-nos, per això és imprescindible seguir sent nosaltres i responent a tot. Arriba España!".

Els insults de Serrano

El feixisme i la intolerància de Serrano no tenen aturador. L'any 2017, Podemos el va denunciar per haver participat en un sketch on feia apologia del franquisme i es mofava del col·lectiu LGTBI. A l'aleshores consellera de Salut, Marina Geli, va dir-li 'truja', 'puta' i 'guarra' l'any 2010, i va ser indemnitzada amb 18.000 euros.

smhs1ebk 400x400

Si mirem en els darrers temps, a l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel també la va tractar amb el mateix masclisme i menyspreu: "És una traïdora, amargada i malfollada. Tal qual es veu a si mateixa. I la veritat és que, per la seva forma de tapar-se, Anna Gabriel no es vesteix, es limita a tapar amb parracs propagandístics el cos amb el qual la mare naturalesa l'ha castigat, és evident que algun dels adjectius amb què Anna Gabriel s'autodefineix li queden com anell al dit".