Carles Palomares, exregidor del PP a Girona, ha celebrat aquest migdia la sort que té "de ser un espanyol que viu a Catalunya, que d'aquí a poc serà independent" i poder fer-ho "en llibertat". "Aquí no se'ns prohibeix pensar, sentir, decidir... al contrari. A Catalunya s'aposta per la veritable llibertat de l'autèntica democràcia" assegura.

En una publicació al seu Facebook, explica que es sent espanyol i que no té por a la independència de Catalunya. "Em sap greu que la resta d'espanyols no puguin viure-ho, de veritat que ho sento companys. Sé que m'envegeu. Sé que us agradaria viure com jo. Em fa pena pensar que no ho tindreu" diu, dirigint-se a la resta d'espanyols que viuen fora de Catalunya. "Entenc la vostra ràbia i impotència" afegeix.

Carles Palomares, que era número tres del PP a l'Ajuntament de Girona, va abandonar la formació l’abril de 2013. Els seus motius van ser els casos de corrupció que afectaven la formació (Bankia i Barcenas) i l’oposició del Partit Popular a la celebració d’un referèndum a Catalunya.