El dilluns acostuma a ser un dia avorrit, de poca motivació i sense sorpreses, per això és normal que les portades dels diaris segueixin la mateixa línia. Si aquest diumenge les enquestes sobre les eleccions de Castella i Lleó ja vaticinaven un Vox a l'alça, els sondejos d'aquest dilluns segueixen donant la mateixa mala notícia: l'extrema dreta guanya poder a Castella i Lleó. Els diaris ABC, El PaísLa Razón publiquen enquestes sobre els comicis i tots coincideixen a destacar que el PP baixa, tot i seguir sent la primera força, tot i que necessitaria el suport de Vox per governar. Ah! També vaticinen que Ciutadans gairebé desapareixeria. 

Enquesta electoral a la portada del diari ABC sobre els comicis a Castella i Lleó: "El PP s'allunya de la majoria absoluta i necessitarà Vox". L'enquesta, realitzada per GAD-3, atorga al PP entre 34 i 37 diputats (a les darreres eleccions en va aconseguir 29) i a Vox entre 11 i 13 (actualment només en té 1). Així doncs, el partit de dreta amb el suport de l'extrema dreta arribaria a la majoria absoluta, fixada en 41 escons. La fotografia del dia és per a un centre escolar: "El País Basc avança cap al model català d'immersió lingüística".

ABC 7 febrero

El País se suma al carro demoscòpic: "El PP dependrà de Vox per governar a Castella i Lleó". El diari es basa en l'enquesta de 40db, que dona entre 30 i 32 escons al PP i entre 10 i 11 a Vox. El PSOE, per la seva banda, baixaria fins als 27 o 29 escons, Podem n'obtindria 3 i Ciutadans 0 o 1. També es fixa en l'impacte emocional del coronavirus en els treballadors sanitaris: "Dos terços de les infermeres van patir ansietat per la pandèmia".​

PAIS 7 febrero

La il·lustració de portada d'El Mundo, en canvi, és de la reina d'Anglaterra, Elisabet II, que aquesta setmana celebra els 70 anys com a monarca: "Elisabet II, setanta anys al tro". El rotatiu madrileny dedica el titular del dia a la situació del PP estatal: "Els barons demanen un revulsiu: 'Casado ens ha d'aportar més'".

EM 7 febrero

També La Razón duu en portada un sondeig electoral sobre els comicis a Castella i Lleó: "El PP aconsegueix entre 34 i 37 escons i el PSOE baixa a 26/28". El diari es basa en una enquesta de NC-Report, que dona entre 10 i 11 escons a Vox, 2 o 3 a Unides Podem i cap a Ciutadans. D'altra banda, el diari també publica que "Els experts dubten de l'eficàcia de les vacunes covid per als menors de 5 anys".

LR 7 febrero

"La llarga sequera consumeix les reserves d'aigua dels embassaments", alerta La Vanguardia, que dedica la fotografia de portada al futbol: "El Barça torna a ser de Champions". Aquest diumenge a la tarda, el Barça va aconseguir guanyar contra l'Atlètic de Madrid a la Lliga Santander i torna a entrar en posicions de Champions League.

LV 7 febrero

El Periódico avança canvis al currículum acadèmic: "El batxillerat català serà per competències". Així mateix, entrevista la vicepresidenta de Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera: "No m'atreveixo a posar data a la fi de l'augment de la llum". El preu mitjà de l'electricitat al mercat majorista tornarà a superar aquest dilluns els 200 euros el megavat hora (MWh) després de pujar un 8,4%, segons dades provisionals que ha publicat l'Operador del Mercat Ibèric d'Energia (OMIE).

periodico

L'Ara recull la intenció de les entitats bancàries de recuperar l'encariment de les hipoteques: "Els bancs ja es preparen per apujar les hipoteques". El rotatiu també parla dels entrebancs de la posada en funcionament de la T-Mobilitat: "Caixabank i Indra van amenaçar amb retirar-se de la T-Mobilitat".

ARA 7 febrero

Finalment, la prevenció dels grans incendis ocupa la portada d'El Punt Avui: "Foc nou".  Aquest dissabte un incendi va cremar unes dues hectàrees de vegetació en un barranc de Tortosa, segons van informar els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc es va rebre a la 01.49 hores al barranc de Povet, dins el paratge de les serres de Cardó-el Boix. A la portada també hi ha espai per a la lliga de futbol masculí: "El Barça s'imposa a l'Atlético (4-2)".

07DCAT 001 page 0001