L'exalcalde de Celrà i diputat de la CUP, Dani Cornellà, ha resultat ferit al cap amb dos cops de porra dels Mossos a Girona, segons Televisió de Girona. Els cops han estat a la zona de l'orella.

Segons la CUP, agents policials "han agredit" el diputat quan intentava dialogar perquè havien detingut un jove. 

Les protestes de Pablo Hasél han omplert per quart dia els carrers de Catalunya per reclamar la llibertat del raper empresonat el passat dimarts, i llibertat d'expressió. Al detall, aquest divendres s'han produït, incidents i barricades a Barcelona, Girona, Tarragona i Vilafranca del Penedès.

A Barcelona, el punt de trobada d'aquest divendres ha estat a les 19:00 a plaça Universitat, a la qual han acudit al voltant de 2.000 persones. Un cop allà han cantat algunes cançons i tot seguit han emprès rumb a plaça Urquinaona amb crits d'"Urquinaona, ho tornarem a fer" en referència a les protestes que van tenir lloc el 19 d'octubre del 2019, després d'una manifestació en contra de la sentència dels presos polítics.

Després, s'han desplaçat fins a la comissaria de la Policia Nacional a la Via Laietana. Allà s'han trobat un fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra, que protegia l'edifici. Tot i això els manifestants han llançat ampolles de vidre i petards als agents. 

Després, els manifestants han començat una persecució cap als furgons que hi havia a la part baixa de Via Laietana, els quals s'han escapolit accelerant. En arribar a Pla de Palau, els concentrats han encès barricades amb desenes de contenidors.

En aquesta quarta jornada de protestes, a la zona del Born, un grup de violents han trencat com a mínim els vidres de quatre entitats bancàries i han agafat senyals de trànsit. En una de les seus bancàries, els manifestants han entrat fins a l'interior i un d'ells ha indicat: "Ja està, l'hem saquejat".  Era l'oficina de CaixaBank del carrer Rec, on han calat foc a l’interior. A més, a la zona de Canvis Vells (Ciutat Vella) també s'han produït destrosses i actes de vandalisme a comerços d’aquesta zona.