Assemblees d'estudiants han cridat a concentrar-se a les seus de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) a les 17.00 hores de demà, dilluns, mentre que el Sindicat d'Estudiants ha anunciat que organitza una vaga per les presumptes irregularitats del màster de la presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes.

A través de Twitter, les associacions universitàries Cariátides, Res Publica URJC i el Consell d'Estudiants Independent (CEI) han convocat aquestes protestes sota el lema "A ella ja li han regalat el seu màster, i a tu?" i contra la corrupció i els "tripijocs" en aquesta universitat pública madrilenya.

Les protestes estan convocades als campus de Vicálvaro, a la ciutat de Madrid, i Móstoles. A més, el Sindicat d'Estudiants ha comunicat als universitaris, a través d'un missatge de WhatsApp i a través de fulls volants, la proposta d'organitzar una vaga estudiantil de 24 a 48 hores en la setmana del 16 al 22 d'abril.

En l'escrit difós entre els estudiants aquesta organització qualifica d'"escàndol majúscul" el succeït amb el màster i assegura que les notes de Cristina Cifuentes es van falsificar. Els estudiants denuncien que el PP predica la "cultura de l'esforç" i les seves taxes "expulsen" alumnes amb menor poder adquisitiu de la universitat, mentre que aquesta polèmica "posa en qüestió el prestigi" dels títols expedits per la URJC. El Sindicat d'Estudiants demana la dimissió tant de la presidenta de la Comunitat de Madrid com del rector de la Rei Juan Carlos, Javier Ramos.