L'exdiputat de Ciutadans, Toní Cantó, ha estat guardonat com a "héroe de Tabarnia" per l'Assemblea Nacional de Tabarnia que va celebrar aquest dijous la tercera Gala de lliuraments dels Premis Heroi de Tabarnia 2022. Cantó ha rebut el premi per la "fèrria defensa de la llibertat, contra la política lingüística de la Generalitat i per una nova llei d'educació". L'exdiputat ha publicat al seu compte de Twitter el moment en el qual va rebre el premi, i ha afegit que va ser una sorpresa rebre aquest guardó. Tot i que, Cantó no s'ha limitat a agrair el guardó, sinó que ha reconegut que va creure que mai li donarien un premi a Catalunya "perquè ni tinc vuit cognoms catalans ni tinc les mamelles més grosses". 

La referència de Cantó a tenir "les mamelles més grosses", es remunta al 2018 quan Antena 3 va filtrar una conversa telefònica de l'exsecretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, d'ERC, en la qual parlava amb el seu interlocutor de trobar una dona que ocupés el càrrec de consellera d'Educació. "La dona de Puigdemont no és romanesa? Suposo que ella sí que accedirà", afirmava l'home sense identificar enmig d'un atac de riure. "Estan buscant una romanesa, via la dona de Puigdemont, o una brasilera, que són bufones", responia Salvadó. Ambdós coincidien en la mateixa idea que "trobar dones és missió impossible. És més fàcil inaugurar un auditori que trobar dones", asseguraven. Finalment, Salvadó afirmava "doncs mira, la que tingui les mamelles més grosses li dones el càrrec i ja està. I et quedes tan ample". 

Pas per l'oficina de l'espanyol

Actualment, Toni Cantó està presentant un programa propi al canal de televisió vinculat a la dreta valenciana, 7NN, on les seves actuacions estan donant molt a parlar. L'últim ridícul de Cantó en el seu late night va ser un monòleg, en to irònic, on criticava al govern espanyol, i en especial a l'esquerra. Va començar criticant a Pedro Sánchez amb els seus acudits, i finalment, va acabar versionant la cançó de la mítica sèrie de dibuixos l'Abella Maia

L'última actuació vinculada a la política que sabem de Toni Cantó és que el passat mes de setembre anunciava que abandonava la denominada Oficina de l'espanyol que li va crear la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, quan només hi ha estat 1 any i dos mesos. Segons va revelar Eldiario.es l'exdiputat del PP només va aconseguir durant aquest període la signatura de dos convenis, tot i que, només un d'ells ha estat digne de reconeixement dins i fora de l'Oficina de l'espanyol.