Taburete, el grup on canta el fill de l'extresorer del PP Luís Bárcenas, va actuar aquest dijous a la sala Razzmatazz de Barcelona. El grup actuava a la sala principal de la discoteca, amb capacitat per a unes 600 persones, i va penjar el cartell de sold out. Al final del concert, els assistents animats pel cantant des de l'escenari van començar a entonar càntics espanyolistes com "Que viva España" o "Yo soy español, español, español".

A diversos vídeos publicats a les xarxes socials, es pot veure com Willy Bárcenas i la resta de components del grup animen el públic aplaudint i saltant a l'escenari. Fins i tot quan el grup ja ha desaparegut d'escena, els assistents continuen cridant a ple pulmó. El grup també sol ser rebut amb un càntic ja habitual als seus concerts, dedicat directament al fill de Bárcenas: "Willy, valiente, tu padre es inocente!".

Aquest era el segon concert que fa el grup a Barcelona. La seva primera visita va ser fa un any i mig quan van omplir el Sant Jordi Club. El perfil de fans de Taburete es caracteritza per ser jove, de classe alta i, en la seva majoria, noies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahora mismo @taburetegram en #barcelona cantando #quevivaespaña 

A post shared by Los de Artós (@losdeartos) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En el concierto de @taburetegram cantando: “Yo soy español, español, español”  #taburete #madameayahuasca

A post shared by Los de Artós (@losdeartos) on