Ja comença a ser el pa de cada dia. Espanyolistes arrencant llaços grocs i enganxant-se amb independentistes que només volen expressar-se s'ha convertit en una imatge que ja veiem a diari, en diverses ocasions i en diferents punts de Catalunya.

Aquesta vegada ha tocat a l'Escala, on dos amics comencen a arrencar llaços grocs. Mentre que la persona que els havia col·locat el comença a gravar amb el mòbil, un dels joves espanyolistes treu el seu i grava l'altre. Així es pot veure en un vídeo al qual ha tingut accés El Nacional.

L'enganxada puja de to quan els espanyolistes agafen els llaços i els llencen a les escombraries. "Els símbols no poden estar als espais públics", li retreuen al noi independentista, alhora que l'amenaça de denunciar-lo per posar llaços grocs enmig del carrer.

Mentrestant, l'altre amic continua arrencant llaços grocs i llençant-los a la brossa, i quan acaba, marxa. L'altre fa saber a l'independentista que "no hi ha presos polítics, sinó que són feixistes a la presó". "Retirem símbols feixistes", continua. 

Quan marxen els dos, l'independentista, visiblement emprenyat, els diu un "visca Franco" i l'altre li fa la salutació romana i li llança un petó a l'aire al crit de "terroristes".