El candidat de Más País a la presidència de Govern, Íñigo Errejón, ha animat aquest diumenge a anar a votar per "cuidar la democràcia a cada col·legi electoral".

Errejón ha votat aquest diumenge al Col·legi Santa Teresa de Jesús de Madrid, on ha dit que espera que el seu partit aconsegueixi "molt bons resultats" i sigui "decisiu" per a la conformació d'un Govern progressista, de manera que "d'aquí tres o quatre mesos no tornem a votar".

El candidat ha remarcat que desitjaria que aquestes eleccions "no s'haguessin de repetir", i ha cridat a anar als col·legis en aquest "moment clau" en què cal "cuidar la democràcia a cada col·legi electoral".


Errejón ha lamentat que es participi "molt més", segons ha apuntat, als barris, districtes i municipis "acomodats" davant els "més humils", el que ha demanat de "canviar" per "equilibrar la balança".

Ha afirmat que Más País confia a ser decisiu i serà "molt responsable" amb el resultat per posar-se "al servei que en uns mesos no estiguem una altra vegada votant".

Segons Errejón, "avui no es pot descartar" que hi vagi a haver unes terceres eleccions