IMG_3057

Cares somrients al comitè de campanya d’ERC després de rebre els resultats dels primers sondejos a peu d'urna. Encara que el partit quedaria com a segona força, l'enquesta preveu que tripliquin resultats arribant fins a 9-11 diputats. Actualment, n'ostenten tres.

Gabriel Rufián i Oriol Junqueras s’han mostrat contents amb els resultats. Joan Tardà ha estat una mica més seriós. En general, però, el bon ambient regnava a El Born Centre Cultural.

No es mullen

Minuts després, Lluis Salvadó, secretari general adjunt d'ERC, ha comparegut. Salvadó ha assegurat que encara és "precipitat" valorar sondejos, però ha volgut destacar el creixement de participació que hi ha hagut a Catalunya, cosa que significa un augment del "compromís dels votants".

Tot i això, ha recordat que aquesta participació ha estat inferior a la del 27S i ha volgut posar de relleu la importància d'aquelles eleccions.

La militància, al 300

Mentre s'escruten els resultats, diversos grups de militants ho segueixen des de l'Espai Gastronòmic 300 del Born. Aquest bar, paret per paret amb la seu electoral d'ERC que s'ha habilitat per la premsa, compta amb una pantalla gegant. La militància viu amb cautela l'evolució dels resultats, tot sopant i mirant Twitter.

IMG_3080