L'enquesta de GAD3, feta pública coincidint amb el tancament de col·legis, dibuixa un duel entre ERC i el PSC a Catalunya. Els republicans passen dels 9 diputats actuals a una forquilla de 13-14, el millor resultat de la seva història. Els socialistes, tot i guanyar en vots, es quedarien amb 12-13 escons, quasi el doble dels 7 diputats de 2016.

En Comú Podem cau del primer al tercer lloc amb 8 escons, quatre menys que en les últimes eleccions. Ciutadans manté els seus 5 diputats, empatant amb JxCat que cau dels 8 que tenia CDC. El PP perdria 4 escons i es queden amb només 2 per Catalunya. Vox Front Republicà aconsegueixen entrar a la cambra espanyola amb un diputat cada un.

A Barcelona, guanya el PSC amb una forquilla de 8-9 diputats, ERC en segon lloc amb 6-7, En Comú Podem es queda amb 6 diputats, Ciutadans amb 4, Junts per Catalunya amb 3 i el PP amb 2 diputats, la meitat dels que tenia. Vox i Front Republicà aconsegueixen  en aquesta demarcació els seus únics escons.

A Girona, la victòria és per ERC que s'endú 3 diputats -quedant-se amb un dels que tenia CDC- i el PSC, JxCat i En Comú Podem en treuen un cada un. A Lleida, també guanya ERC amb 2 diputats, el PSC n'aconsegueix un i JxCat un altre, mentre que el PP i En Comú Podem perden l'escó que tenien. A Tarragona, ERC i PSC empaten amb 2 diputats cada un, En Comú Podem se n'endú un i Ciutadans un altre. El PP perd el seu escó i JxCat no n'aconsegueix cap.