Les joventuts del PP ha llançat aquest divendres "Falcon Viajes", una agència "real" creada per denunciar els "abusos" del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb l'erari públic des que va arribar fa deu mesos a la Moncloa "en utilitzar de forma inapropiada els vols per a assumptes particulars". La posada en marxa d'aquesta web coincideix amb l'inici de la campanya electoral per les eleccions generals del 28-A

Segons informa el PP en una nota de premsa, l'agència de viatges està ubicada en el número 56 del carrer Ferraz, a escassos metres de la seu central del PSOE.

L'agència també és operativa al web www.falconviajes.com perquè qualsevol persona interessada pot sol·licitar informació o demanar un pressupost "per imitar a Sánchez i poder realitzar el viatge de la seva vida; això sí, pagant per això, i no gratis total com ha estat fent el dirigent socialista fins ara".

falcon viatges

"D'aquesta manera, es podrà comprovar quant ens costen els capricis de Sánchez amb els seus viatges, endossats a la butxaca de tots els espanyols", explica el PP en la seva nota de premsa.

El Partit Popular enumera el que segons el seu parer són les dades sobre l'"ús abusiu" que ha fet el president del Govern dels béns públics, entre els quals destaca que Sánchez i la seva dona "van viatjar a La Rioja en un helicòpter Superpuma de l'Exèrcit de l'Aire a un casament del seu cunyat el passat 30 de juny".

"Sánchez i la seva dona van viatjar a l'avió oficial Falcon el juliol a Benicàssim. Un document oficial del Govern va assegurar, a preguntes del PP, que la despesa va ser de 282,92 euros," assegura el PP, i afegeix que també "va viatjar el novembre a Valladolid des de Moncloa (200 quilòmetres) utilitzant helicòpter, Falcon i un Airbus".

A més, segons aquest partit, "Sánchez i tota la família, al costat de la seva mascota, es van traslladar a Falcon a Lanzarote per passar les vacances de final d'any", per un import de 12.500 euros més les despeses de l'avió. "El paguem, una vegada més, entre tots," afegeix.

falcon viatges 2

Als paquets d'ofertes de "Falcon Viajes", qualsevol ciutadà pot sol·licitar un pressupost per realitzar el trajecte de vol tant a l'avió presidencial Falcon 900B o a l'helicòpter Superpuma del 402 Esquadró de l'Exèrcit de l'Aire, que són els models utilitzats per Sánchez "de forma abusiva amb els recursos de l'Estat que paguem tots els espanyols".

Els paquets d'ofertes més populars són anar al Festival Internacional de Benicàssim, anar a Valladolid en helicòpter, viatjar al casament del teu cunyat a La Rioja o passar el final d'any a Lanzarote, segons explica el Partit Popular.