L'equip de rugbi els Dragons Catalans ja té bitllet per la final de Wembley. La històrica victòria d'aquest cap de setmana en el torneig de l'European Challenge Cup envia el club de Perpinyà a la final del prestigiós torneig. 

Els Dragons Catalans són un club nord-català de rugbi professional a XIII —la versió més coneguda és la que es juga amb equips de 15 jugadors— i competeixen a la Super League, la máxima competición europea de rugbi leage. L'European Challenge Cup, per la qual s'han classificat, és el segon torneig continental més important d'aquest esport entre els clubs que competeixen el Torneig de les Sis Nacions. 

Els aficionats de l'equip han fet ressò a les xarxes socials de l'emotiva victòria d'ahir i de l'arribada dels jugadors a l'aeroport de Perpinyà. En el següent vídeo es poden veure els seguidors cantant l'himne nacional de Catalunya per rebre l'equip a la ciutat i per celebrar la classificació per la final. 

Onze anys després que es convertissin en el primer equip no anglès en arribar a la final, els dragons de la Catalunya nord tornaran a fer brillar Wembley amb el seu joc. Aleshores, no van poder superar l'equip anglès St. Helens i van perdre la final.