L'exministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, ha acusat aquest dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'"agenollar-se davant l'independentisme "insaciable" que, segons ha assenyalat, "tan sols pretén trencar Espanya". Durant la seva visita a Menorca, on Montserrat s'ha reunit amb els afiliats populars, també ha tingut paraules per a Podemos, que ha qualificat de "partit populista-chavista" i per a Ciutadans, al que ha culpat de la moció de censura.

"Si hem arribat fins aquí és per culpa de Ciutadans, que el dia anterior a la moció de censura havia aprovat el Pressupost General de l'Estat que donava estabilitat a Espanya. Si avui tenim Pedro Sánchez governant amb els independentistes és per culpa de Ciutadans", ha indicat davant dels mitjans de comunicació. Així mateix, ha criticat el partit d'Albert Rivera assegurant que "només vetllen per les enquestes i pel seu interès general".

L'exministra ha defensat a Menorca la candidatura de María Dolores de Cospedal ja que, segons ha remarcat, és "la millor preparada perquè és l'única que s'ha presentat a unes eleccions i les ha guanyat". "És una dona valenta que ha donat la cara per frenar la corrupció i per defensar amb fermesa l'orgull i l'honorabilitat de ser del PP en uns moments molt complicats", ha manifestat abans de recordar que Cospedal "ha estat l'única que li ha parat els peus a Bárcenas posant-li tres querelles criminals, dues de les quals ja ha guanyat".

Finalment, Dolors Montserrat ha subratllat que Cospedal "és una dona amb fortes conviccions i defensa amb vehemència i fermesa els principis i valors del PP tals com la unitat d'Espanya, la llibertat de qui pensa diferents, la igualtat, la família, la propietat privada i la dinamització de l'economia".