El diputat de Ciutadans per Almeria al Parlament d'Andalusia, Andrés Samper, ha cobrat a acompanyants a través de la xarxa social Blablacar pels viatges des de la seva província fins a Sevilla, seu de la Cambra legislativa. Allò greu de la situació és que Samper cobra a la vegada les dietes per desplaçament que dona el Parlament andalús als diputats.

A més, Samper, com que és d'Almeria, és dels diputats que més cobren d'aquestes dietes, per la distància a què es troba del Parlament. Concretament, un viatge d'anada i tornada dóna dret a 207 euros pagats pel Parlament andalús. El diputat, per la seva banda, oferia viatges en cada direcció per 24,50 euros.

La polèmica ha aparegut durant el ple de la cambra d'avui i ha crescut fins al punt que el portaveu de Cs, Sergio Romero, i la presidenta de la Cambra, Marta Bosquet, s'han reunit amb el diputat. Davant la situació, Samper ha negat primer que fos veritat a través de Twitter, tot i que ha acabat esborrant el seu missatge. També ha esborrat el seu compte a Bla Bla Car.

Finalment, Ciutadans ha obligat a Samper a tornar els diners i fer un comunicat admetent l'"error" i explicant que no sabia que "això estigués malament". Ha justificat la situació assegurant que el seu fill li va obrir el compte de Bla Bla Car perquè no anés sol, després d'haver tingut un accident en quedar-se adormit al volant.