L'executiva regional de Vox a Múrcia, on va guanyar les passades eleccions generals i va aconseguir tres diputats, ha dimitit aquest dimarts en bloc atès el "gran creixement" experimentat per la seva formació des del seu naixement i l'"excés de treball", segons el vicesecretari de joventut, David Ibáñez.

Després de la dimissió del comitè executiu provincial (CEP), a partir d'ara es nomenarà una gestora els membres de la qual els decidirà la direcció nacional del partit, encara que també els dimissionaris tindran alguna cosa a dir, segons Ibáñez, que preveu que alguns d'ells romanguin a la cúpula de la formació.

En declaracions a Efe, Ibáñez ha indicat que tenien presa la decisió "des d'abans dels comicis per l'increment en un 1.500 per cent del nombre d'afiliats, d'uns 140 a 2.600 en tota la comunitat, i la càrrega de treball que suposa el grup parlamentari amb quatre diputats a l'Assemblea Regional de Múrcia".

A més, el vicesecretari de joventut ha destacat l'"excés de feina" de l'executiva regional atès el "gran creixement" experimentat des del seu naixement: "No donàvem l'abast". La nova executiva s'elegirà l'abril del 2020 després d'un procés electoral intern, com estableixen els seus estatuts, ha afegit.