Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha respost a la informació publicada aquest dimarts sobre la denúncia que arrossega la seva parella, Alberto González Amador, per presumpte frau fiscal i falsedat documental. La presidenta madrilenya ha sostingut que pateix una persecució política i que aquest cas és un més dels que ha hagut d'afrontar. "Ara tocava el nòvio", ha declarat en una atenció als mitjans, on ha afegit: "Era una cosa que m'esperava perquè des de fa cinc anys cada dia em passa una cosa semblant".  Ayuso i González van començar la seva relació l'any 2021. 

"Primer va ser el meu pare, després el meu germà, la meva mare, els meus cosins, el meu poble, el meu barri, la meva escola, els meus professors i el meu expedient. Després va ser la meva etapa universitària. Sempre ha estat buscar alguna cosa al meu entorn", ha afirmat Ayuso. La presidenta de la Comunitat de Madrid ha subratllat que l'activitat de la seva parella no té res a veure amb la Comunitat de Madrid: "Responc pel meu govern"

Ayuso ha afirmat que el tractament del cas és desproporcionat. Concretament, ha apuntat que "no és normal" que “dades d'un ciutadà anònim” com la seva parella “estiguin circulant a les redaccions”. “Directament se l'està acusant. El tracte que se li està donant no és normal”, ha declarat. La líder del PP a la Comunitat de Madrid ha retret que s'està utilitzant la denúncia contra la seva parella políticament i ha assenyalat directament a la Moncloa

La denúncia de la Fiscalia a González

La Fiscalia Provincial de Madrid ha denunciat l'empresari Alberto González Amador per presumpte frau fiscal i falsificació documental. La Fiscalia i l'Agència Tributària apunten que González hauria defraudat més de 350.000 euros entre 2020 i 2021 a través d'un seguit de factures falses i societats pantalla. Tot plegat neix d'un informe de l'Agència Tributària en què s'atribueix a González dos delictes de frau fiscal en l'impost de Societats per 155.000 euros el 2020 i 195.951,41 euros més el 2021. La sospita sobre aquests suposats delictes va saltar amb les declaracions a Hisenda que González va fer l'any 2021 i 2022, respectivament.  

Les societats que s'han investigat són totalment propietat de González.  Es tracta de Maxwell Cremona Ingeniería y Procesos para el Fomento del Medioambiente, que es dedica en realitat a prestar serveis sanitaris, i Masterman & Whitaker Medical Supplies and Health Process Engineering. 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!