El jutjat d'instrucció 3 de Lleida, en funcions de guàrdia, ha rebut avui sis persones detingudes la matinada de dijous per diversos incidents a la ciutat. A tots els ha deixat en llibertat provisional amb compareixences quinzenals.

A més, quatre dels detinguts tenen ordres d'allunyament entre 200 metres i 5 metres de la subdelegació del govern espanyol de Lleida i de la delegació d'Hisenda.

Estan acusats pels delictes de desordres públics, danys i furt per calar foc davant de la subdelegació del govern espanyol i de la delegació d'Hisenda.

En total, a Lleida s'ha detingut aquesta setmana 23 persones en les càrregues policials pels aldarulls després de conèixer-se la sentència. 

Ara mateix, dels detinguts a Lleida hi ha un detingut a la presó. Se li imputen els delictes de desordres públics, lesions i atemptat contra agents de l'autoritat. Hi ha 12 detinguts pendents de declarar davant el jutge i 8 més en llibertat provisional amb mesura cautelar d'ordre d'allunyament de 500 metres de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. Se'ls imputen els delictes de desordres públics, danys i atemptat.