La policia espanyola carrega a Via Laietana amb el llançament de pilotes de goma. Hi ha hagut diverses envestides després dels llançaments d'objectes i pots de fum i coets contra la línia policial. Hi hauria diversos detinguts, tot i que la policia encara no ha concretat el nombre exacte. 

S'han fet barricades amb contenidors cremant a l'altura de plaça Urquinaona i al carrer Fontanella. Segons els Mossos d'Esquadra, que dirigeixen el dispositiu policial conjunt des del CECOR ubicat a la Conselleria d'Interior, a Via Laietana "un grup molt nombrós de violents estan protagonitzant greus aldarulls. Amb llançaments massius de pedres, boles d'acer a la línia policial. Estan cremant contenidors i fent barricades. Alguns estan tallant amb serres senyals de trànsit".

Els manifestants han fet barricades amb contenidors i han començat els primers focs. La policia ha carregat un cop més amb les porres, han disparat pilotes de goma, han llençat gasos lacrimògens i han dispersat la multitud fent el "carrusel" amb les furgonetes.

 Hi ha diversos periodistes ferits per pilota de goma en les càrregues de davant la prefectura de la policia nacional.

Els antiavalots de la policia espanyola han guanyat terreny als manifestants que estan al capdamunt de Via Laietana fent barricades. Segons algunes informacions, els Mossos haurien autoritzat a la tanqueta de canons d'aigua a prendre posicions a plaça Urquinaona.

La policia ha dispersat la massa amb les furgonetes fent el "carrusel" pujant i baixant de Via Laietana. 

Des d'aquest matí que la tensió es va incrementant a Via Laietana, just davant de la prefectura del Cos Nacional de la Policia.

Just quan ha començat la manifestació de passeig de Gràcia, a Via Laietana han començat els llançaments d'objectes contra la línia policial. Ous, pintures i vidres han acabat amb una càrrega inesperada i la retenció d'almenys un dels manifestants. 

A Via Laietana és on ha acabat la manifestació d'estudiants d'aquest migdia. Des de fa hores que aquesta artèria de la ciutat de Barcelona està col·lapsada.

Els antiavalots de la policia espanyola han ampliat el perímetre de protecció de la prefectura del CNP per evitar que els manifestants s'hi acostin. Milers de persones omplen en aquest moment la part superior de Via Laietana fins a plaça Urquinaona. Els enfrontaments han fet recular en alguns moments la línia policial.

La policia ha fet diverses envestides davant els llançaments d'objectes.