De l’excomissari Villarejo encara no s’ha dit tot, i malgrat ara pugui sortir de la presó -en paral·lel que surtin a la llum suposades gravacions que posarien en perill la Casa Reial-, l’esquitxa un altre negoci tèrbol que hauria tingut lloc a l’Aràbia Saudita.

A finals d’octubre ja es va revelar que el policia hauria venut armes a la monarquia saudita a esquenes del ministeri de Defensa. Ara, com avança Público, s’apunta que Villarejo hauria viatjat al Pròxim Orient acompanyat de dos personatges de passat dubtós, el primer, el narco José María Clemente Marcet, buscat pels Estats Units, França i Espanya; el segon, el fill de l’últim alcalde franquista de Madrid, Joaquín Arespacochaga, imputat pel desviament a paradisos fiscals de 21 milions d’euros d’ajudes a Càdis.

Segons l’esmentat diari, que publica imatges d’una trobada datada suposadament el 2013, almenys en un viatge van anar-hi plegats tots tres per entrevistar-se amb els prínceps Naef i Saud Bin Fawaz Al Shaalan, germans bessons i el primer dels quals va ser condemnat per un tribunal de París, juntament amb el català Clemente Marcet, a deu anys de presó per l’enviament de 2.000 quilos de cocaïna de Veneçuela a la capital francesa passant per Riad. Ni el saudí ni el català han ingressat mai a presó. Villarejo sí, però potser per poc temps.