Des que Vox va entrar al Parlament, ja va advertir que seguiria una estratègia "fiscalitzadora" constant que es basaria en portar a la justícia qualsevol element que fos sospitós de corrupció per part del Govern i l'independentisme en general.

El partit d'extrema dreta ha començat aquest divendres anunciant que posarien en coneixement de la Fiscalia un contracte que la CCMA va encarregar a l'empresa Overon, del grup Mediapro, i que ara ha estat declarat "nul" pel Tribunal Català de Contractes del Sector Públic.

L'encàrrec es basava en assumir "el servei integral de producció per a la corresponsalia de Pequín, Xina" durant els pròxims quatre anys per un import de 940.000 euros.

"Exigim una investigació escrupolosa d'aquesta adjudicació nul·la i, a més, ho posarem en coneixement de la Fiscalia perquè investigui si es poden haver comès presumptes delictes de prevaricació i frau", ha anunciat el líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga.

En aquest sentit, Garriga ha tornat a insistir que recorreran a la Fiscalia "tantes vegades com sigui necessari" i ha afegit que han presentat una bateria de preguntes al Parlament per conèixer quines productores presten serveis a les diferents corresponsalies de TV3 i els seus costos.

Segons ha pogut saber ElNacional.cat, la resolució del tribunal ha vingut a instàncies d'un recurs presentat per l'empresa New Media, una de les empreses que aspirava a l'adjudicació del contracte, juntament amb China Television, Quality Media Producciones i la UTE formada per Feature Story News i Bye Jane.

 

"La màfia separatista"

En aquest sentit, Garriga ha assegurat que les negociacions entre ERC i Junts no se centren en formar Govern, sinó en "el repartiment de cadires i prebendes, per continuar endinsant-se a la xarxa clientelar mafiosa del moviment separatista". "No els importen els problemes dels catalans corrents, només els preocupa on s'asseuran i quant cobraran", ha conclòs.

"No deixarem ni un mil·límetre per a les corrupteles de la màfia separatista", ha etzibat acusant a l'oposició del Parlament de posar-se de perfil durant els últims anys.

 

Imatge principal: el líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, a la roda de premsa d'aquest divendres / ACN