El debat a quatre d'aquest dilluns va ser poc o gens decisiu per al 81,3% dels votants. Així s'extreu d'una enquesta que publica avui La Razón, que posa de manifest com el –poc sorprenent– debat no va fer perdre –almenys– cap vot als partits que van ser presents en aquest show televisiu.

D'aquesta manera, un 13,7% va canviar el seu vot després d'escoltar els arguments dels candidats, però, això sí, un 31,3% van reafirmar-lo, mentre que un 56,2% es van quedar igual: neutres davant les paraules dels presidenciables.

Si bé el debat no va ajudar gaire la ciutadania a decidir-se –o no– per cap partit, també va deixar clar que els electors estan confusos pel que fa als possibles pactes de govern que es puguin formar després del 26-J. Un 22% dels enquestats veu possible l'aliança entre el PP Ciutadans, mentre que el mateix percentatge creu més en un acord entre el PSOE Podemos.

Menys credibilitat tindria un pacte a tres entre els de Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera, i és que només el veuen possible un 14,2% dels enquestats, mentre que la gran coalició quedaria rellevada a un quart pla amb un 10,5% dels electos que hi confien.